Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2790
Title: Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Погарський, Олексій Сергійович
Тельонков, Олександр Євгенович
Лосєва, Світлана Михайлівна
Keywords: паротермічна обробка
комплекс БАР 
механоліз
оздоровчі нанопродукти
приховані форми хлорофілів
хлорофіловмісні овочі
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, В.М. Михайлов та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 55-78.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Abstract: Визначено комплекс БАР хлорофіловмісних овочів та розроблено оздоровчі нанопродукти з високим вмістом хлорофілу. Як інновацію використано комплексний вплив на сировину процесів паротермічної обробки та механолізу із застосуванням нового покоління обладнання для теплової обробки та дрібнодисперсного подрібнення. Установлено існування прихованих форм хлорофілів. Доведено, що застосування зазначених інновацій дозволяє додатково вилучити приховані форми хлорофілів (у 2-2,3 рази більше).
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2790
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_55-78~1.PDF326,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.