Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2797
Title: Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів
Authors: Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Дудник, Eкатерина Валеріївна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Погарський, Олексій Сергійович
Keywords: функціональні продукти
оздоровче харчування
соуси-дресинги
сколотини
кріопюре
пряні овочі
інноваційна кріотехнологія
нанодобавки
ресторанний бізнес
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів / В.В. Погарська, Р.Ю. Павлюк, К.В. Дудник та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 134-147.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Abstract: Розроблено технології натуральних функціональних продуктів для оздоровчого харчування - соусів-дресингів на основі сколотин із додаванням дрібнодисперсного кріопюре з пряних овочів (коренів селери, імбиру, хрону та часнику), розроблених за інноваційною кріотехнологією, яка дозволяє отримати натуральні рослинні нанодобавки з пряних овочів, що відрізняються високим вмістом БАР у легкозасвоюваній формі (у 1,7-3,2 разу більше, ніж у свіжій сировині), рекомендовані для використання на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2797
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек._134-1~1.PDF260,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.