Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3014
Title: Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристиками
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Тимофєєва, Н.М.
Берестова, Аделіна Анатоліївна 
Борисенко, Т.О.
Максимова, Надія Пилипівна
Keywords: заморожування
пюре
цитрусові
інактивація
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристиками / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Н.М. Тимофєєва та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 1(17). – С.27-36.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Розроблено нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових у наноструктурованій формі з унікальними якісними характеристиками. Виявлено, що під час кріогенного «шокового» заморожування плодів та низькотемпературного подрібнення відбувається значна кріодеструкція та активація окиснювальних ферментів. Розкрито механізм цього процесу. Показано, що під час кріогенного «шокового» заморожування відбувалась інактивація ферментів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3014
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf1,17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.