Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3494
Title: Особливості діяльності підприємств ресторанного господарства
Authors: Горпинченко, А.П.
Keywords: особливості
діяльності підприємств
підприємства ресторанного господарства
класифікації
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Горпинченко А.П. Особливості діяльності підприємств ресторанного господарства / А.П. Горпинченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 2 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С.395-402.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(15)
Abstract: Розглянуто питання класифікації видів та особливості діяльності підприємств ресторанного господарства.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3494
Appears in Collections:Вип. 15. Ч.2. - 2012 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
59.pdf251,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.