Автореферати 2019 р. Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 23
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Організаційно-методичне забезпечення формування інтегрованої звітностіМакаренко, Віта Юріївна
2019Бухгалтерський облік і контроль соціального капіталу торговельних підприємствМельничук, Марина Олексіївна
2019Управління економічною безпекою підприємств роздрібної торгівліШуміло, Ольга Станіславівна
2019Облік і аудит операцій підприємства з цінними паперамиПорсюрова, Ірина Петрівна
2019Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротівНовік, Ганна Вікторівна
2019Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарстваКашперська, Анастасія Іванівна
2019Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнтиГоловко, Тетяна Миколаївна
2019Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошнаГалясний, Іван Володимирович
2019Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавківБрикова, Тетяна Миколаївна
2019Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировиниСоколова, Євгенія Борисівна
2019Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів залізаЦихановська, Ірина Василівна
2019Методологія внутрішнього аудиту в системі управління торговельними підприємствамиСеменець, Аліна Олександрівна
2019Методологія управління економічною безпекою підприємств страхового секторуДробязко, Світлана Ігорівна
2019Облік і аналіз реалізації товарів в підприємствах торгівліНосач, Наталія Михайлівна
2019Обліково-аналітичне забезпечення управління фінансовою стійкістю підприємств торгівліНагорна, Ірина Володимирівна
2019Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарстваСелютін, Сергій Вікторович
2019Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировиниТатар, Лариса Василівна
2019Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використаннямПрименко, Владислав Геннадійович
2019Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якостіЗначек, Рафаела Рафаелівна
2019Формування системи маркетингу закладів вищої освітиЖегус, Олена Валентинівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 23