Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3549
Title: Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Глубокий, Дмитро Олександрович
Балабай, Катерина Сергіївна
Keywords: молочна промисловість
нанотехнології
порошкоподібні дієтичні добавки
каротиноїди
сиркові вироби
гомогенізація
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Д.О. Глубокий та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 2 (14). – С. 3-11.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(14)
Abstract: Розроблено нанотехнології отримання сиркових виробів, що включають гомогенізацію сирного зерна та збагачення наноструктурованими порошкоподібними добавками та пюре із каротиновмісних овочів та цитрусових плодів. Нові сиркові вироби відрізняються від аналогів високим вмістом каротиноїдів, вільних амінокислот, фенольних сполук, аскорбінової кислоти та інших БАР, мають імуномодулюючу дію і рекомендовані для впровадження на підприємствах молочної промисловості.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3549
Appears in Collections:Вип. 14. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf370,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.