Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3555
Title: Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Максимова, Надія Пилипівна
Юрченко, І.С.
Keywords: молочна сироватка
морозиво
оздоровчі продукти
оздоровче харчування
інноваційні технології
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, А.А. Берестова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 2 (14). – С. 36-43.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(14)
Abstract: Науково обґрунтовано та розроблено нові види морозива для оздоровчого харчування, збагаченого наноструктурованим пюре з плодо-овочевої сировини (яблук, апельсинів і лимонів з цедрою та гарбузів), та з використанням молочної сироватки. Підібрано рецептурний склад, розроблено технологію, досліджено вміст БАР, амінокислотний склад, зміну різних функціональних груп у нових видах оздоровчого морозива за умов збагачення рослинними добавками та утворення водневих зв’язків у замороженій молочно-рослинній структурі морозива порівняно з аналогами.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3555
Appears in Collections:Вип. 14. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf329,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.