Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3557
Title: Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму
Authors: Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Максимова, Надія Пилипівна
Лук'янова, В.Г.
Keywords: дрібнодисперсні добавки
каротиноїди
каротиноїдна сировина
гідрофільність
трансформація
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму / В.В. Погарська, Р.Ю. Павлюк, Н.П. Максимова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 2 (14). – С. 53-62.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(14)
Abstract: Установлено закономірності та виявлено механізми впливу різних технологічних чинників (термообробки, заморожування, подрібнення) на збереження каротиноїдів, їх трансформацію у водорозчинну форму. Наведені результати використано під час розробки технологій каротиноїдних дрібнодисперсних рослинних добавок у формі порошків, паст, заморожених пюре.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3557
Appears in Collections:Вип. 14. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf401,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.