Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4242
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрайнюк, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКрутовий, Жорж Андрійович-
dc.contributor.authorКасілова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorБородіна, Л.В.-
dc.date.accessioned2019-06-14T12:06:16Z-
dc.date.available2019-06-14T12:06:16Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПро комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарства / Л.М. Крайнюк, Ж.А. Крутовий, Л.О. Касілова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип.2(12). – С. 256-261.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4242-
dc.description.abstractРозроблено ієрархічну структуру для ЗРГ, яка необхідна для визначення комплексної оцінки. Запропоновано методику визначення комплексного показника якості послуг та алгоритм комплексної оцінки якості послуг як для окремих типів підприємств ресторанного господарства, так і для мережі в цілому.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(12)-
dc.subjectалгоритмиru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectякість послугru_RU
dc.titleПро комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарстваru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42.pdf205,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.