Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4244
Title: Технології удосконалення якості желейної продукції
Authors: Фощан, Андрій Леонтійович
Григоренко, Анжеліка Миколаївна
Keywords: кондитерські вироби
харчові продукти
драглеутворювачі
желейні десерти
структурно-механічні властивості
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Фощан А.Л. Технології удосконалення якості желейної продукції / А.Л. Фощан, А.М. Григоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип.2(12). – С. 262-268.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(12)
Abstract: У широкому асортименті харчових продуктів значну частину складають кондитерські вироби та солодкі десерти з желейною структурою. Розглянуто питання використання комбінованих драглеутворювачів різної природи для виробництва желейної продукції та напівфабрикатів з поліпшеними структурно-механічними властивостями.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4244
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
43.pdf177,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.