Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4338
Title: Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування». Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Надія Пилипівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Keywords: технологія молочних продуктів
дитяче харчування
сухі суміші
дієтичне харчування
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: Видавництво «Форт»
Citation: Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування»: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» / уклад.: Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Н.П. Максимова, С.М. Лосєва; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: Форт, 2019. – 52 с.
Abstract: Метою роботи є практичне ознайомлення з методами визначення показників, що характеризують якість молока, призначеного для виробництва молочних продуктів для дітей.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4338
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (ТППОМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МВ__ ДИТ.ХАРЧ_КТППОМ.pdf876,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.