Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4341
Title: Харчові технології. Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Надія Пилипівна
Пономаренко, Тетяна Сергіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Keywords: харчові технології
продукти харчування
технологічні схеми виробництва
продуктові розрахунки
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: Видавництво «Форт»
Citation: Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» / уклад.: Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Н.П. Максимова, Т.С. Пономаренко, О.С. Погарський; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: Форт, 2019. – 20 с.
Abstract: Метою курсової роботи є розвиток та закріплення студентами знань з дисципліни, вміння проводити аналітичні дослідження, набуття навичок аналізу існуючих та розробки нових технологічних схем виробництва харчових продуктів і спрямована на формування бакалавра спеціальності 181 «Харчові технології» для роботи на підприємствах харчової промисловості.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4341
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (ТППОМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод КР_ ХарчТехн_КТППОМ.pdf588,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.