Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4603
Title: Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів
Authors: Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Коробець, Неллі Володимірівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Максимова, Надія Пилипівна
Череватенко, Л.М.
Keywords: прянощі
сири плавлені
хлорофіловмісні овочі 
наноструктура
функціональні продукти
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів / В.В. Погарська, Р.Ю. Павлюк, Н.В. Коробець та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 2 (10). – С. 74-81.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(10)
Abstract: Розроблено функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наностру-ктурованими харчовими добавками із хлорофіловмісних овочів та натуральних прянощів з високим вмістом БАР (хлорофіли, тритерпеноїди, зокрема кароти-ноїди, ефірні олії, низькомолекулярні фенольні сполуки та ін.), які мають анти-окислювальні та імуномодулюючі властивості. Показано, що нові плавлені сири не тільки відрізняються високим вмістом БАР, але й зберігаються в 2 рази кра-ще, ніж аналоги.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4603
Appears in Collections:Вип. 10. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf845,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.