Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4637
Title: Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини
Authors: Потапов, Володимир Олексійович
Мартинець, І.С.
Keywords: масообмінні процеси
обробка
харчова сировина
процеси сушіння
стан вологи
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В.О. Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини / В.О. Потапов, І.С. Мартинець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 2(10). – С. 453-459.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(10)
Abstract: Наведено результати досліджень масообмінних характеристик харчової сировини, отриманих у процесі її сушіння.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4637
Appears in Collections:Вип. 10. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.70.pdf534,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.