Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4638
Title: Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печива
Authors: Головко, Микола Павлович
Роговий, Іван Станіславович
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Keywords: напівфабрикат кістковий харчовий
пісочне печиво
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
якість продукції
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М.П. Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печива / М.П. Головко, І.С. Роговий, О.Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 2(10). – С. 459-466.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(10)
Abstract: Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості пісочного печива за умов різного дозування напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Визначено, що раціонально використовувати зазначену добавку в кількості 10% від загальної кількості сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4638
Appears in Collections:Вип. 10. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.71.pdf776,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.