Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4639
Title: Хімічний склад кишок та вміст у них токсичних елементів
Authors: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна
Островерх, Ірина Станіславівна
Keywords: хімічний склад
токсичні речовини
м'ясопереробні підприємства
кишкова сировина
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Онищенко В.М. Хімічний склад кишок та вміст у них токсичних елементів / В.М. Онищенко, М.О. Янчева, І.С. Островерх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 2(10). – С. 466-472.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(10)
Abstract: Досліджено хімічний склад та його зміни залежно від ступеня обробки і строків зберігання яловичих та свинячих черев. На підставі одержаних результатів дослідження вмісту токсичних елементів у кишковій сировині, що надходить на м'ясопереробні підприємства Харківського регіону, визначено її безпечність. Запропоновано внесення у відповідні нормативи критеріїв безпечності кишок за вмістом токсичних елементів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4639
Appears in Collections:Вип. 10. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.72.pdf721,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.