Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4640
Title: Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині
Authors: Пестіна, Ганна Олександрівна
Торяник, Дмитро Олександрович
Keywords: диня
математичне моделювання
напівфабрикати плодово-ягідні
структурно-механічні властивості
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пестіна Г.О. Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині / Г.О. Пестіна, Д.О. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 2(10). – С. 472-477.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(10)
Abstract: На підставі експериментальних досліджень з наступним використанням методів математичного моделювання розроблено рецептурний склад реструктурованого напівфабрикату з дині, визначено компоненти, які в першу чергу впливають на структурно-механічні властивості продукту.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4640
Appears in Collections:Вип. 10. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.73.pdf550,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.