Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.) Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 48
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробкиМостова, Людмила Миколаївна; Мартиненко, Леонід Григорович; Комарова, Марія Олександрівна; Галясний, Іван Володимирович
2013Про системний підхід до розробки раціонів харчуванняКрутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна; Приказчикова, Ю.Ю.; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2013Проблеми законодавчо-правової системи безпечності та якості товарів в УкраїніОдарченко, Андрій Миколайович; Горенюк, Олександр Іванович; Слюсарєв, Вадим Олексійович
2013Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворихПритульська, Наталія Володимирівна; Мотузка, Ю.М.; Антюшко, Д.П.
2013Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтамиПогребняк, Володимир Григорович; Перкун, І.В.; Погребняк, Андрій Володимирович
2013Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і пет-таріДуденко, Ніна Василівна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Синицина, Галина Анатоліївна; Беляєва, І.М.
2013Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколадуДуденко, Ніна Василівна; Янчева, Марина Олександрівна; Ольховська, Вікторія Сергіївна
2013Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Запаренко, Ганна Володимирівна
2013Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізуПогребняк, Андрій Володимирович; Перкун, І.В.
2013Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода-м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилямиХрамичка, Ю.Д.
2013Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміши подрібнених коренів пряних овочівМихайлова, Світлана Володимирівна
2013Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м'яса та рибиКрутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна; Манжос, Наталія Володимирівна; Приказчикова, Ю.Ю.; Запаренко, Ганна Володимирівна
2013Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукціїАфукова, Наталія Олександрівна; Листопадна, Марія Володимирівна
2013Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович
2013Комп'ютерне моделювання відбивальної системи камери для сушінняСаєнко, Сергій Юрійович
2013Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвильПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович; Беспалов, Е.В.
2013Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукціїГасай, Євгенія Леонідівна
2013Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об'єму води в томатних овочахСподар, Катерина Вікторівна
2013Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошнаДюкарева, Галина Іванівна; Гасанова, Анна Едуардівна
2013Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Лідія Федорівна; Пуніна, А.Д.; Горальчук, Андрій Богданович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 48