Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5067
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorБалабай, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorЛосєва, Світлана Михайлівна-
dc.contributor.authorМаксимова, Надія Пилипівна-
dc.date.accessioned2020-01-27T10:17:41Z-
dc.date.available2020-01-27T10:17:41Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКріомеханохімія і кріомеханодеструкція біополімерів у харчових нанотехнологіях під час переробки рослинної інуліновмісної сировини в оздоровчі добавки / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, К.С. Балабай та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 192-211.ru_RU
dc.identifier.issn2519-2922-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5067-
dc.description.abstractРозроблено та науково обґрунтовано технологію заморожених і порошкоподібних дрібнодисперсних оздоровчих добавок з інуліновмісної сировини (топінамбура) з використанням як інновації кріомеханодеструкції та кріомеханохімії, що дозволяють інактивувати окиснювальні ферменти, трансформувати важкорозчинні біополімери (інулін, пектин, целюлозу, білок) у легкорозчинну форму, зберегти активні фітокомпоненти під час переробки топінамбура і використання отриманих із нього добавок у складі оздоровчих продуктів.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)-
dc.subjectтопінамбурru_RU
dc.subjectдрібнодисперсні оздоровчі добавкиru_RU
dc.subjectінуліновмісна сировинаru_RU
dc.subjectкріомеханодеструкціяru_RU
dc.subjectкріомеханохіміяru_RU
dc.titleКріомеханохімія і кріомеханодеструкція біополімерів у харчових нанотехнологіях під час переробки рослинної інуліновмісної сировини в оздоровчі добавкиru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf414,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.