Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5067
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Балабай, Катерина Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Лосєва, Світлана Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Максимова, Надія Пилипівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-27T10:17:41Z | - |
dc.date.available | 2020-01-27T10:17:41Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Кріомеханохімія і кріомеханодеструкція біополімерів у харчових нанотехнологіях під час переробки рослинної інуліновмісної сировини в оздоровчі добавки / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, К.С. Балабай та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 192-211. | ru_RU |
dc.identifier.issn | 2519-2922 | - |
dc.identifier.uri | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5067 | - |
dc.description.abstract | Розроблено та науково обґрунтовано технологію заморожених і порошкоподібних дрібнодисперсних оздоровчих добавок з інуліновмісної сировини (топінамбура) з використанням як інновації кріомеханодеструкції та кріомеханохімії, що дозволяють інактивувати окиснювальні ферменти, трансформувати важкорозчинні біополімери (інулін, пектин, целюлозу, білок) у легкорозчинну форму, зберегти активні фітокомпоненти під час переробки топінамбура і використання отриманих із нього добавок у складі оздоровчих продуктів. | ru_RU |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30) | - |
dc.subject | топінамбур | ru_RU |
dc.subject | дрібнодисперсні оздоровчі добавки | ru_RU |
dc.subject | інуліновмісна сировина | ru_RU |
dc.subject | кріомеханодеструкція | ru_RU |
dc.subject | кріомеханохімія | ru_RU |
dc.title | Кріомеханохімія і кріомеханодеструкція біополімерів у харчових нанотехнологіях під час переробки рослинної інуліновмісної сировини в оздоровчі добавки | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Вип. 30. - 2019 (тех.) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.