Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5070
Title: Вивчення біологічної активності заморожених бад із ягід методом біотестування
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Крячко, Тетяна Вікторівна
Яницький, В.В.
Афанасьєва, Віта Анатоліївна
Максимова, Надія Пилипівна
Keywords: горобина чорноплідна (аронія)
біологічна активність
заморожувані ягоди
біотестування
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вивчення біологічної активності заморожених бад із ягід методом біотестування / Р.Ю. Павлюк, Т.В. Крячко, В.В. Яницький та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 1 (9). – С. 3-8.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(9)
Abstract: Методом біотестування вивчено біологічну активність заморожених БАД із ягід (чорної смородини та чорноплідної горобини) порівняно з традиційно грубоподрібненими ягодами. Показано, що ступінь засвоєння гомогенних паст із ягід в 2…3 рази вищий, вони мають більш високу біологічну активність, ніж свіжі ягоди, і знаходяться в більш легкозасвоюваній формі.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5070
Appears in Collections:Вип. 09. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf312,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.