Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5109
Title: Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Дібрівська, Наталія Віталіївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Яницький, В.В.
Афанасьєва, Віта Анатоліївна
Крячко, Тетяна Вікторівна
Keywords: біологічно активні речовини (БАР)
біополімери
фізичні методи
активація
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами / Р.Ю. Павлюк, Н.В. Дібрівська, В.В. Погарська та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 1 (9). – С. 60-68.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(9)
Abstract: Науково обґрунтовано і розроблено новий спосіб активації біологічно активних речовин та біополімерів плодової сировини (дикорослих ягід) під час попередньої обробки у вихровому шарі феромагнітних частинок змінного електромагнітного поля (магнітної складової, перемішування та подрібнення) в апараті ВА-100, що проявляється у більш повному вилученні БАР із зв’язаного стану з біополімерами у вільний і деструкції біополімерів: пектинових речовин, целюлози, білка – трансформації в розчинну форму.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5109
Appears in Collections:Вип. 09. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf617,66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.