Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5110
Title: Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Маціпура, А.С.
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Черноморд, Н.О.
Keywords: гарбуз
кріогенне заморожування
механоактивація
механодеструкція
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, А.С. Маціпура та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 1 (9). – С. 69-74.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(9)
Abstract: Розроблено нові заморожені функціональні каротиноїдні добавки з гарбуза з використанням процесів кріогенного заморожування, механоактивації та механодеструкції. Досліджено вплив цих процесів на зберігання каротиноїдів та інших БАР гарбуза під час отримання пастоподібних добавок, оцінено якість у процесі виготовлення, зберігання та створення каротиноїдних оздоровчих напоїв з їх використанням.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5110
Appears in Collections:Вип. 09. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf312,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.