Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5111
Title: Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Максимова, Надія Пилипівна
Маціпура, А.С.
Keywords: активація
гідрофільність
низькотемпературне зберігання
властивості
Issue Date: 2009
Citation: Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, С.М. Лосева та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 1 (9). – С. 75-81.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(9)
Abstract: Виявлено закономірності та механізм впливу заморожування на збереження каротиноїдів та активацію їх гідрофільних властивостей під час переробки каротиновмісних овочів та отримання заморожених БАД –фарбників- збагачувачів водорозчинними формами каротиноїдів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5111
Appears in Collections:Вип. 09. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf354,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.