Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/536
Title: Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчування
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Людмила Олексіївна
Соколова, Лора Михайлівна
Юр’єва, Ольга Олексіївна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Keywords: натуральні прянощі
біологічно активні речовини
добавки
порошки
екстракти
оздоровчі продукти
natural spices
biologically active supplements
additives
extracts
powders
healthful products
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчування / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Л.О. Радченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015.- Вип.1(21). - C.27-37.
Abstract: Досліджено вміст БАР у промислово висушених натуральних прянощах та добавках із них у формі порошків за вмістом БАР, таких як ефірна олія, фенольні сполуки з Р-вітамінною активністю, дубильні речовини, вітаміни, β-каротин, L-аскорбінова кислота, які є природними імуномодуляторами, антиоксидантами, мають детоксикуючу та консервуючу дію, з метою їх використання для збагачення широкого асортименту оздоровчих продуктів харчування та з подовженим терміном зберігання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/536
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2015-1-3.pdf289,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.