Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/545
Title: Нове слово в технології отримання продуктів на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Людмила Олексіївна
Таубер, Роман Давід
Тимофєєва, Надія Миколаївна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Keywords: глибока переробка
рослинна сировина
паротермічна обробка
дрібнодисперсне подрібнення
пароконвекційна піч
deep processing
herbal raw materials
steam-treatment
fine-dispersed grinding
steam-convective oven.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нове слово в технології отримання продуктів на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Л.О. Радченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівл / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С.31-42.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: Запропоновано та розроблено новий метод глибокої переробки плодоовочевої сировини без використання низьких температур, заснований на комплексній дії на сировину паротермічної обробки, рібнодисперсного подрібнення з використанням сучасного обладнання, яке застосовується на підприємствах ресторанного бізнесу, що дозволяє більш повно використати біологічний потенціал (в 2…3 рази вище, ніж у вихідній сировині)
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/545
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2016-1-3.pdf375,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.