Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/545
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorРадченко, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorТаубер, Роман Давід-
dc.contributor.authorТимофєєва, Надія Миколаївна-
dc.contributor.authorЮр'єва, Ольга Олексіївна-
dc.date.accessioned2016-10-27T08:47:02Z-
dc.date.available2016-10-27T08:47:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationНове слово в технології отримання продуктів на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Л.О. Радченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівл / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С.31-42.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/545-
dc.description.abstractЗапропоновано та розроблено новий метод глибокої переробки плодоовочевої сировини без використання низьких температур, заснований на комплексній дії на сировину паротермічної обробки, рібнодисперсного подрібнення з використанням сучасного обладнання, яке застосовується на підприємствах ресторанного бізнесу, що дозволяє більш повно використати біологічний потенціал (в 2…3 рази вище, ніж у вихідній сировині)ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)-
dc.subjectглибока переробкаru_RU
dc.subjectрослинна сировинаru_RU
dc.subjectпаротермічна обробкаru_RU
dc.subjectдрібнодисперсне подрібненняru_RU
dc.subjectпароконвекційна пічru_RU
dc.subjectdeep processingru_RU
dc.subjectherbal raw materialsru_RU
dc.subjectsteam-treatmentru_RU
dc.subjectfine-dispersed grindingru_RU
dc.subjectsteam-convective oven.ru_RU
dc.titleНове слово в технології отримання продуктів на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2016-1-3.pdf375,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.