Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/571
Title: The new in freezing tecnology of chlorophyll-containing vegetables with record characteristics
Other Titles: Нове в технології заморожування хлорофіловмісних овочів із рекордними характеристиками
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарський, Олексій Сергійович
Каплун, Олена Анатоліївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Pavlyuk, Raisa
Pogarskiy, Aleksey
Caplun, Helena
Borysova, Alina
Loseva, Svetlana
Keywords: кріогенне заморожування
інноваційні технології
хлорофіловмісні овочі
броколі
брюссельська капуста
азот
cryogenic freezing
innovative technologies chlorophyll- containing vegetables
broccoli
Brussels sprouts
nitrogen
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нове в технології заморожування хлорофіловмісних овочів із рекордними характеристиками / Р.Ю. Павлюк, О.С. Погарський, О.А. Каплун та ін..// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С. 29-39.- Англ.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Розроблено кріогенну технологію замороження хлорофіловмісних овочів, яка включає кріогенне «шокове» заморожування з використанням рідкого та газоподібного азоту, що дозволяє не лише повністю зберегти хлорофіл a і b, каротиноїди та інші біологічно активні речовини, але й більш повно вилучити їх приховані форми та отримати заморожені овочі з принципово новими властивостями порівняно зі свіжими овочами. Ключові слова: кріогенне заморожування, інноваційні технології, хлорофіловмісні овочі, броколі, брюссельська капуста, азот.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/571
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2015-2-3.pdf389,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.