Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/636
Title: | Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення |
Authors: | Гавриш, Андрій Володимирович Нєміріч, Олександра Володимирівна Дудкіна, Олена Олександрівна Губенко, Станіслава Олегівна |
Keywords: | фондан рисове борошно целіакія rice flour celiac disease fondans |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення / О.О. Дудкіна, С.О. Губенко, А.В. Гавриш, О.В. Нєміріч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.331-343. |
Series/Report no.: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21) |
Abstract: | Подано результати практичних досліджень з обґрунтування рецептурного складу під час виготовлення фонданів спеціального призначення як нової гарячої солодкої страви, що дозволяє розширити асортимент страв для окремих верств населення у закладах ресторанного господарства |
URI: | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/636 |
ISSN: | 2312-3990 |
Appears in Collections: | Вип. 21. - 2015 (тех.) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sec3-t-2015-1-15.pdf | 378,44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.