Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 52 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів за темою: “Стратегічний аналіз середовища підприємства ресторанного господарства за методологією SWOT-аналізу”Ткачова, Світлана Сергіївна
2009Менеджмент підприємств ресторанного господарства. Навчальний посібникТкачова, Світлана Сергіївна; Ткаченко, Ольга Петрівна
2016Конкурентне середовище підприємств торгівлі: теоретичні аспектиМелушова, Ірина Юріївна; Вівденко, Марина Анатоліївна
2016Мерчандайзинг. Методичні вказівкиСподар, Катерина Вікторівна; Соклова, Євгенія Борисівна; Андріюк, Емма Іванівна
2016Менеджмент. Методичні вказівкиБезгінова, Любов Іванівна; Забродська, Любов Давидівна; Левченко, Антоніна Василівна; Пічугіна, Тетяна Сергіївна; Ткаченко, Ольга Петрівна; Ткачова, Світлана Сергіївна; Чатченко, Ольга Євгенівна; Шарапова, Олена Михайлівна
2017Аналіз інвестиційної діяльності. Методичні рекомендаціїГорошанська, Олена Олександрівна; Кащена, Наталія Борисівна
2016Теоретичні основи організації. Візуальне супроводженняКононенко, Тетяна Петрівна
2017Ключові компетенції як категорія стратегічного управління підприємствамиМелушова, Ірина Юріївна
2012Оцінка ефективності інноваційної діяльності підприємств. МонографіяЧорна, Марина Віталіївна; Глухова, Світлана Вячеславівна
2017Маркетингова політика підприємств на вітчизняному ринку м’яса та м’ясопродуктів. МонографіяСавицька, Наталія Леонідівна; Афанасьєва, Оксана Пилипівна