Browsing by Author Камсуліна, Наталія Валеріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 31  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Наталія Валеріївна; Ільдірова, С.К.; Большакова, Вікторія Анатоліївна
2017Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми NESSEКамсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Сьома, Максим Олександрович; Талащенко, Микита Станісловович
2017Вивчення технологічних властивостей сумішей гідроколоїдівБондаренко, Павло Олексійович; Бударіна, Аліна Ігорівна; Погорєлов, Микита Олегович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2019Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшникуКамсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Павлова, Оксана Володимирівна
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2011Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Наталія Валеріївна; Ільдірова, С.К.; Большакова, Вікторія Анатоліївна
2014Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми «Scanflavour»Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Городажев, Денис Андрійович
2015Дослідження функціонально-технологічних властивостей білків із насіння соняшникуКамсуліна, Наталія Валеріївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Губаль, Лілія Миколаївна
2016Жири у виробництві харчової продукції. МонографіяШильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Обозна, Маргарита Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Усатюк, Світлана Іванівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Бірка, Андріана; Перцевой, Федір Всеволодович
2015Загальні технології харчової промисловості. Збірник тестів для поточного та підсумкового контролю знань для студ. ден. та заочн. форм навч. напряму підготовки 6.05170101 «Харчові технології та інженерія» спец. «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»Камсуліна, Наталія Валеріївна
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". Навчальний посібникБотштейн, Белла Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Янчева, Марина Олександрівна
2018Організація та виконання дипломної кваліфікаційної роботи. Методичні вказівки для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня бакалавр(спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2017Програма та методичні вказівки до виробничої практики для студентів освітнього ступеня бакалавра спеціальності 181 "Харчові технології" (спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження"Камсуліна, Наталія Валеріївна
2014Промислові технології переробки м'яса, молока та риби. ПідручникГурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Саєнко, Сергій Юрійович; Терешкін, Олег Георгійович; Янчева, Марина Олександрівна
2010Розробка технології пудингів з м'яса птиціБольшакова, Вікторія Анатоліївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Камсуліна, Наталія Валеріївна
10-Jan-2020Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Шильман, Лев Залманович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
10-Jan-2020Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Симакова, Інна Володимирівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна
2016Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення. Опорний конспект лекцій.Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2018Технологія м’ясних продуктів функціонального призначення. Методичні вказівки до лабораторних занять і самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2006Технологія продукції харчових виробництв. Навчальний посібникПерцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Янчева, Марина Олександрівна; Гурський, Петро Васильович; Тіщенко, Леонід Миколайович