Browsing by Author Aksonova, Olena

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Degradation kinetics of L-ascorbic acid in food matrix of jelly during storageГубський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Железняк, Зінаїда Валеріївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Gubsky, Sergey; Dobrovolska, Olena; Aksonova, Olena; Zheleznyak, Zinaida; Evlash, Viktoriya
2020Degumming of sunflower oil with degumming agents based on flourДемидова, Анастасія Олександрівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Півень, Олена Миколаївна; Demydova, Anastasia; Aksonova, Olena; Piven, Olena
2017Determination of safety indicators of frozen fruit semi-finished products for the production of smoothiesОдарченко, Дмитро Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Абабова, Аліна Геннадіївна; Odarchenko, Dmytro; Sokolova, Evgenia; Aksonova, Olena; Ababova, Alina
2018Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jellyГубський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Железняк, Зінаїда Валеріївна; Gubsky, Sergey; Dobrovolska, Olena; Aksonova, Olena; Evlash, Viktoriya; Zheleznyak, Zinaida
2020Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetenerАксьонова, Олена Федорівна; Губський, Сергій Михайлович; Торяник, Дмитро Олександрович; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Aksonova, Olena; Gubsky, Sergey; Torianik, Dmytro; Murlykina, Natalia