Browsing by Author Соколова, Євгенія Борисівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 22 to 31 of 31 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберіганняОдарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Михайлик, Володимир Іванович; Соколова, Євгенія Борисівна
25-Feb-2019Спосіб отримання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузіОдарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Василець, Катерина Костянтинівна; Абабова, Аліна Геннадіївна
25-Jan-2018Спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузіОдарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Соколова, Євгенія Борисівна; Абабова, Аліна Геннадіївна
2019Торговельні мережі. Навчальний посібникОдарченко, Дмитро Миколайович; Сподар, Катерина Вікторівна; Карбівнича, Тетяна Василівна; Соколова, Євгенія Борисівна
2013Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприемств м'ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССРОдарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Максимова, А.А.
2013Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузіОдарченко, Микола Семенович; Сесь, Анатолій Михайлович; Соколова, Євгенія Борисівна
2016Управління якістю. Методичні рекомендаціїОдарченко, Микола Семенович; Соколова, Євгенія Борисівна
2019Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировиниСоколова, Євгенія Борисівна
2019Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировиниСоколова, Євгенія Борисівна
2019Інноваційна діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Опорний конспект лекційОдарченко, Дмитро Миколайович; Тихонченко, Руслан Сергійович; Соколова, Євгенія Борисівна; Абабова, Аліна Геннадіївна