Browsing by Author Хацкевич, Юрій Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 2 to 20 of 20 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Вплив технологічних чинників на колір рослинної сировиниДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Ленерт, Світлана Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Виродова, Оксана Володимирівна
2012Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженоїХацкевич, Юрій Миколайович; Черевична, Наталія Іванівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Загальна технологія харчових виробництв. Навчальний посібникДубініна, Антоніна Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Попова, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна
2018Загальна технологія харчових виробництв. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"Хацкевич, Юрій Миколайович
2010Загальна технологія харчових виробництв. Метод. реком. для виконання курсов. робіт студ. товарознав. фак-ту за напр. підгот. 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Бєляєва, Лідія Михайлівна
2017Застосування дескрипторно-профільного методу дегустаційного аналізу під час оцінювання органолептичних показників якості арахісових пастЛенерт, Світлана Олександрівна; Хоменко, Ольга Олексіївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна
2019Захист прав споживачів. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахХацкевич, Юрій Миколайович; Селютіна, Галина Анатоліївна; Скирда, Олена Євгенівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2020Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованихХацкевич, Юрій Миколайович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2011Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберіганняХацкевич, Юрій Миколайович; Непочатих, Тетяна Анатоліївна; Іванченко, О.С.
2013Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчуванняЧеревична, Наталія Іванівна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Кобрін, Віталій Миколайович
2018Міжнародний консьюмеризм. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахХацкевич, Юрій Миколайович; Летута, Тетяна Миколаївна
2020Міжнародний консюмеризм. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній ступінь магістрХацкевич, Юрій Миколайович
2019Міжнародний консюмеризм. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Хацкевич, Юрій Миколайович; Скоробогатько, Валентина Іванівна
25-May-2020Плівкове покриття для обробки плодів томатів перед зберіганнямЧеревко, Олександр Іванович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Татар, Лариса Василівна; Колесник, Вікторія Валентинівна
28-Dec-2020Плівкове покриття для обробки плодів томатів перед зберіганнямЧеревко, Олександр Іванович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Татар, Лариса Василівна; Колесник, Вікторія Валентинівна
2012Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м'язової тканини за різних способів солінняДубініна, Антоніна Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович
2014Програмований контроль із курсу «Організація захисту прав споживачів»Кір’яков, Юрій Костянтинович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Борисова, Аліна Олексіївна
2012Шляхи удосконалення якості бісквітних напівфабрикатівЧеревична, Наталія Іванівна; Хацкевич, Юрій Миколайович