Browsing by Author Бабіч, Аліна Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріджового тістаОдарченко, Дмитро Миколайович; Балим, В.Ю.; Гасай, Євгенія Леонідівна; Бабіч, Аліна Олександрівна
2011Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберіганняОдарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Бабіч, Аліна Олександрівна; Сюсель, Олена Олександрівна
2014Заморожені напівфабрикати з дикорослих ягід. МонографіяБабіч, Аліна Олександрівна; Кудряшов, Андрій Ігорович; Одарченко, Дмитро Миколайович
2011Обгрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберіганняОдарченко, Дмитро Миколайович; Бабіч, Аліна Олександрівна
2013Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначенняОдарченко, Дмитро Миколайович; Кудряшов, Андрій Ігорович; Бабіч, Аліна Олександрівна
10-Jul-2012Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяногоПогожих, Микола Іванович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Піддубний, Василь Вікторович; Бабіч, Аліна Олександрівна; Рибцева, Анастасія Андріївна; Штих, Сергій Васильович
2014Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберіганняОдарченко, Микола Семенович; Бабіч, Аліна Олександрівна; Піддубний, Василь Вікторович