Browsing by Author Балацька, Наталія Юріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Assessment of the environmental factors influence intensity on the restaurant business of UkraineГросул, Вікторія Анатоліївна; Балацька, Наталія Юріївна; Grosul, Victoria; Balatska, Natalia
2014Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних системМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна
2013Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировиниМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна
2019Концепція економіки вражень в розвитку підприємства ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна
2014Логістичні системи в готельному та ресторанному бізнесі. Методичні рекомендаціїМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна
2010Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості. Методичні вказівкиДавидова, Оксана Юріївна; Балацька, Наталія Юріївна
2013Методика проведення аналізу ABC-ХYZ в управлінні матеріальними запасами. Методичні вказівкиМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна
2020Методичний підхід до визначення напряму розвитку підприємства ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна
2020Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна
2013Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни «Логістика» для студентів напряму підготовки 140101 «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Балацька, Наталія Юріївна; Брикова, Тетяна Миколаївна
2019Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. МонографіяМалюк, Людмила Петрівна; Терешкін, Олег Георгійович; Давидова, Оксана Юріївна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Балацька, Наталія Юріївна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Варипаєва, Людмила Миронівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Федак, Вікторія Ігорівна
2021Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна
2021Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна
2020Модель оцінки можливостей розвитку підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-2019Гросул, Вікторія Анатоліївна; Балацька, Наталія Юріївна
2012Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління. Методичні вказівки.Малюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2015Організація та виконання курсового проекту. Методичні рекомендаціїМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна
2017Основи гостинності. Методичні вказівки для самостійної роботиБалацька, Наталія Юріївна
2019Основи курортології та рекреації. Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Калєнік, Ксенія Володимирівна; Балацька, Наталія Юріївна
2019Основи курортології та рекреації. Опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно – ресторанна справа» ступеня освіти «бакалавр»Калєнік, Ксенія Володимирівна; Балацька, Наталія Юріївна
2019Основи формування забезпечувального механізму розвитку підприємства ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна