Browsing by Author Брикова, Тетяна Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробівБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Городиська, Олена Володимирівна
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2013Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни «Логістика» для студентів напряму підготовки 140101 «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Балацька, Наталія Юріївна; Брикова, Тетяна Миколаївна
2019Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. МонографіяМалюк, Людмила Петрівна; Терешкін, Олег Георгійович; Давидова, Оксана Юріївна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Балацька, Наталія Юріївна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Варипаєва, Людмила Миронівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Федак, Вікторія Ігорівна
2019Основи наукових досліджень. Збірник тестів для студентів галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаТерешкін, Олег Георгійович; Брикова, Тетяна Миколаївна
2018Основи наукових досліджень. Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступінь вищої освіти бакалаврТерешкін, Олег Георгійович; Брикова, Тетяна Миколаївна
2020Основи наукових досліджень. Навчальний посібникБрикова, Тетяна Миколаївна; Терешкін, Олег Георгійович
2019Основи наукових досліджень. Опорний конспект лекційТерешкін, Олег Георгійович; Брикова, Тетяна Миколаївна
2020Основи наукових досліджень. Практикум для семінарських занять для студентів спеціальностей: 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм»Терешкін, Олег Георгійович; Брикова, Тетяна Миколаївна
2015Раціоналізація виробничого процесу. Методичні вказівки до практичних занятьБрикова, Тетяна Миколаївна; Давидова, Оксана Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна
26-Dec-2016Спосіб виробництва печива здобногоСамохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Григоренко, Анжеліка Миколаївна; Верешко, Анастасія Андріївна
26-Dec-2016Спосіб виробництва печива здобногоСамохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Григоренко, Анжеліка Миколаївна
10-Apr-2018Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне"Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Григоренко, Анжеліка Миколаївна; Верешко, Анастасія Андріївна
26-Dec-2016Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне"Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Григоренко, Анжеліка Миколаївна; Верешко, Анастасія Андріївна
2019Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавківБрикова, Тетяна Миколаївна
2019Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавківБрикова, Тетяна Миколаївна