Browsing by Author Білецька, Яна Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинівДюкарева, Галина Іванівна; Пак, Андрій Олегович; Білецька, Яна Олександрівна
2011Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіруДюкарева, Галина Іванівна; Білецька, Яна Олександрівна
2011Дослідження впливу споживчих переваг на формування асортименту зефіру в роздрібній мережіДюкарева, Галина Іванівна; Кривошеєва, Надія Михайлівна; Білецька, Яна Олександрівна
2011Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувачаБілецька, Яна Олександрівна
2010Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізуДюкарева, Галина Іванівна; Тихенко, Олександр Юрійович; Білецька, Яна Олександрівна
2010Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку ХарковаДюкарева, Галина Іванівна; Кошарновська, М.В.; Білецька, Яна Олександрівна
2019Дослідження хімічного складу та вмісту акумульованого йоду в зернах соїБілецька, Яна Олександрівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2017Маркетингові дослідження розвитку кулінарного туризму в УкраїніБілецька, Яна Олександрівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Радченко, Людмила Олексіївна
2021Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого методу їх застосуванняБілецька, Яна Олександрівна
2020Обґрунтування використання збагаченого борошна бобових для виробництва ковбасБілецька, Яна Олександрівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2009Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіруДюкарева, Галина Іванівна; Білецька, Яна Олександрівна
2012Товарознавчі показники якості варено-морожених креветокДюкарева, Галина Іванівна; Білецька, Яна Олександрівна
2018Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом. МонографіяРадченко, Анна Едуардівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Білецька, Яна Олександрівна
2018Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре. МонографіяБілецька, Яна Олександрівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Радченко, Анна Едуардівна
2018Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини. МонографіяСоколовська, Олена Олександрівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Радченко, Анна Едуардівна; Білецька, Яна Олександрівна
2011ЯМР- дослідження стану води в системі "Еламін - вода"Білецька, Яна Олександрівна; Д'яков, Олександр Георгійович; Дюкарева, Галина Іванівна; Торяник, Олександр Іванович