Browsing by Author Губський, Сергій Михайлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 71  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Antioxidant properties of candy caramel with plant extractsМазур, Любов Сергіївна; Губський, Сергій Михайлович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лабазов, Максим Ігоревич
2018Coulometric determination of L-cystine by oxidation reaction with electrogenerated chlorineБлажиєвський, Микола Євстафійович; Губський, Сергій Михайлович
2019Degradation kinetics of L-ascorbic acid in food matrix of jelly during storageГубський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Железняк, Зінаїда Валеріївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Gubsky, Sergey; Dobrovolska, Olena; Aksonova, Olena; Zheleznyak, Zinaida; Evlash, Viktoriya
2018Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structureМазур, Любов Сергіївна; Лабазов, Максим Ігоревич; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Determination of ascorbic acid amount in gelatin aqueous solutions by galvanostatic coulometry using electrogenerated bromineЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Аксьонова, Олена Федорівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Железняк, Зінаїда Валеріївна
2018Determination of the chemical composition of grape seed powders by CG-MS analysisГородиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович
2018Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jellyГубський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Железняк, Зінаїда Валеріївна; Gubsky, Sergey; Dobrovolska, Olena; Aksonova, Olena; Evlash, Viktoriya; Zheleznyak, Zinaida
2016Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallowГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Аксьонова, Олена Федорівна
2017Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structureГоральчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Губський, Сергій Михайлович; Товма, Лідія Федорівна; Журавльов, Сергій Володимирович
2017Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verificationГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2018Development of innovative Food for Specific Health Use (FOSHU) technologyЛабазов, Максим Ігоревич; Інютіна, Яна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович
2018IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glazeГородиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Гавриш, Тетяна Володимирівна; Денисенко, Сергій Анатолійович; Григоренко, Анжеліка Миколаївна
2020Impact of added food ingredients on foaming and texture of the whipped toppings: a chemometric analysisГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Омельченко, Світлана Борисівна; Рябець, Ольга Юріївна; Грінченко, Ольга Олексіївна; Федак, Наталія Василівна; Котляр, Олег Володимирович; Черемська, Т.В.; Скриннік, В
2015Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometryГубський, Сергій Михайлович; Нікітін, Сергій Васильович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Неміріч, Олександра Володимирівна
2018Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seed flour by response surface methodologyГубський, Сергій Михайлович
2018Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodologyГубський, Сергій Михайлович; Лабазов, Максим Ігоревич; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна
2018Optimization of polyphenolic compound extraction from defatted grape seed cake by conventional and nonconventional methodsЛабазов, Максим Ігоревич; Губський, Сергій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2018Optimization of solid-liquid extraction of phenolic antioxidants from defatted grape seed cakeЛабазов, Максим Ігоревич; Губський, Сергій Михайлович
2015Organization of network interaction in education processГубський, Сергій Михайлович; Віннікова, Владислава Олександрівна; Кобрін, Віталій Миколайович
2020Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetenerАксьонова, Олена Федорівна; Губський, Сергій Михайлович; Торяник, Дмитро Олександрович; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Aksonova, Olena; Gubsky, Sergey; Torianik, Dmytro; Murlykina, Natalia