Browsing by Author Гурський, Петро Васильович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 69  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
10-Mar-2015Cпосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Шильман, Лев Залманович; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Бірка, Андріана; Петрівна, Наталія Іванівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Обозна, Маргарита Василівна
2013Вивчення IЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кузнецова, Тетяна Олегівна
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2009Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочнихГурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович
2010Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продуктуКолеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович; Гурський, Петро Васильович
2019Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатинуКондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович
2011Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насінняГурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович
2015Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуляТоколов, Юрій Іванович; Гурський, Петро Васильович; Богомолов, Олексій Васильович; Домніч, Микола Іванович
2010Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованогоКолеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович; Гурський, Петро Васильович
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". Навчальний посібникБотштейн, Белла Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Янчева, Марина Олександрівна
26-May-2014Напівавтоматизований текстурометр для визначення структурно-механічних показників харчових продуктівШаніна, Ольга Миколаївна; Гурський, Петро Васильович; Прасол, Дмитро Юрійович; Бідюк, Дмитро Олегович; Кульомін, Леонід Георгійович; Цопа, Олександр Іванович; Ганшин, Дмитро Геннадійович
2020Особливості технології нового батончика шоколадногоБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна
2014Промислові технології переробки м'яса, молока та риби. ПідручникГурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Саєнко, Сергій Юрійович; Терешкін, Олег Георгійович; Янчева, Марина Олександрівна
10-Sep-2012Спосіб отримання емульсії на основі ядра соняшникового насінняГурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович
10-Mar-2015Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Обозна, Маргарита Василівна; Петрівна, Наталія Іванівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Бірка, Андріана; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Микола Федорович
10-Mar-2015Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Бірка, Андріана; Петрівна, Наталія Іванівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
10-Sep-2012Спосіб отримання напівфабрикату на основі сиру кисломолочного нежирногоГурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович
12-Jan-2016Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Іванніков, Павло Васильович; Обозна, Маргарита Василівна; Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Колесник, Олена Вікторівна; Бірка, Андріана
12-Jan-2016Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Обозна, Маргарита Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Бірка, Андріана; Іванніков, Павло Васильович; Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Колесник, Олена Вікторівна
12-Jan-2016Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Іванніков, Павло Васильович; Обозна, Маргарита Василівна; Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Колесник, Олена Вікторівна; Бірка, Андріана