Browsing by Author Давидова, Оксана Юріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Digitalization of Economic Activity Management and Sustainable Enterprise’s DevelopmentДавидова, Оксана Юріївна; Кащена, Наталія Борисівна; Ставерська, Тетяна Олександрівна; Чміль, Ганна Леонідівна
2019Economic activity of enterprises: methodical aspects of assessmentДавидова, Оксана Юріївна; Чебанова, Наталія; Кащена, Наталія Борисівна; Чміль, Ганна Леонідівна; Проценко, Валентина
2020Sustainable Development Of Enterprises With Digitalization Of The Economic ManagementДавидова, Оксана Юріївна; Кащена, Наталія Борисівна; Ставерська, Тетяна Олександрівна; Чміль, Ганна Леонідівна
2018Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування. Навчальний посібникТерешкін, Олег Георгійович; Малюк, Людмила Петрівна; Давидова, Оксана Юріївна; Полстяна, Надія Володимирівна; Федак, Вікторія Ігорівна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2010Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості. Методичні вказівкиДавидова, Оксана Юріївна; Балацька, Наталія Юріївна
2015Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни "Управління якістю послуг у ресторанному господарстві"Давидова, Оксана Юріївна
2019Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. МонографіяМалюк, Людмила Петрівна; Терешкін, Олег Георгійович; Давидова, Оксана Юріївна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Балацька, Наталія Юріївна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Варипаєва, Людмила Миронівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Федак, Вікторія Ігорівна
2018Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова, Оксана Юріївна
2018Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова, Оксана Юріївна
2018Моделювання пріоритетності послуг готельно-ресторанного бізнесу. Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліниДавидова, Оксана Юріївна
2020Організаційні аспекти формування та впровадження комплексних тренінгових програм навчання персоналу готелівДавидова, Оксана Юріївна; Давидова, Олена Анатоліївна
2016Організація в галузі (виробництво). Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліниДавидова, Оксана Юріївна
2018Організація виробництва. Навчальний посібникПрохорова , Вікторія Володимирівна; Давидова, Оксана Юріївна
2017Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїПолстяна, Надія Володимирівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Давидова, Оксана Юріївна
2017Організація оперативного планування виробництва в закладах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїДавидова, Оксана Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2016Практикум із проведення лабораторних занять з дисципліни "Організація обслуговування напоями": для студ. напряму підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"Давидова, Оксана Юріївна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Малюк, Людмила Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2015Раціоналізація виробничого процесу. Методичні вказівки до практичних занятьБрикова, Тетяна Миколаївна; Давидова, Оксана Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна
2014Розрахунки виробничого циклу за різних способів поєднання операцій. Методичні вказівки для практичних занять для студентів напряму підготовки 6.050100 «Економіка підприємства»Давидова, Оксана Юріївна
2020Система організації мотивації працівників як фактор підвищення процесу інтелектуалізації на підприємствахДавидова, Оксана Юріївна; Чобіток, Вікторія Іванівна
2015Удосконалення діяльності підприємств індустрії гостинності в умовах їх інноваційно-технологічного розвиткуДавидова, Оксана Юріївна