Browsing by Author Дуб, Володимир Васильович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Technical and technological aspects of heat processing of eggplantsТерешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дуб, Володимир Васильович; Tereshkin, Oleg; Horielkov, Dmytro; Dub, Volodymyr
2002Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчуванняДуб, Володимир Васильович
2013Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об'єктів інтелектуальної власностіДуб, Володимир Васильович; Забочай, О.В.
2016Вплив конструктивних параметрів м’ясорубок на товарознавчі властивості січених м’ясних напівфабрикатів і виробів із нихДюкарева, Галина Іванівна; Дуб, Володимир Васильович; Дуб, Ангеліна Вікторівна
2016Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих масКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
2017Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтівКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
2017Збільшення ресурсу роботи ножів м'ясорізальних машин м'ясної промисловостіДуб, Володимир Васильович; Лебединець, Ігор Володимирович; Бабенко, М.С
2011Методика викладання технічних дисциплін. Короткий конспект лекційДуб, Володимир Васильович
2017Наскрізна програма практик студентів. Навчально-методичний посібник для організації, проведення і підведення підсумків усіх видів практики студентів ФОТС спеціальностей 131 "Прикладна механіка" та 133 "Галузеве машинобудування"Дейниченко, Григорій Вікторович; Афукова, Наталія Олександрівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Дуб, Володимир Васильович; Солончук, Любов Миколаївна; Червоний, Віталій Миколайович
2012Патентознавство. Конспект лекційДейниченко, Григорій Вікторович; Дуб, Володимир Васильович
26-Feb-2018Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтамиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
26-Dec-2018Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтамиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
10-Apr-2017Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Товма, Лідія Федорівна; Дуб, Володимир Васильович
25-Apr-2018Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Товма, Лідія Федорівна; Дуб, Володимир Васильович
2016Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошківСнєжкін, Юрій Федорович; Петрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович; Дуб, Володимир Васильович
2018Сучасний стан проблеми підвищення енергоефективності процесу сушіння насіння зернових культурПазюк, Вадим Михайлович; Петрова, Жанна Олександрівна; Дуб, Володимир Васильович
2018Технічна інформація в сучасній інженерній освіті. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни для студентів спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"Дуб, Володимир Васильович; Бакуменко, Лариса Григорівна
2019Харківський державний університет харчування та торгівлі. Кафедра устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва. 50 років на передових рубежах освітиЧеревко, Олександр Іванович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Дуб, Володимир Васильович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Червоний, Віталій Миколайович; Гузенко, Василь Володимирович; Солончук, Любов Миколаївна; Бакуменко, Лариса Григорівна; Безпала, Оксана Олександрівна; Бєлінська, Лариса Іванівна; Ковалевська, Людмила Володимирівна; Ларіна, Алла Вікторівна; Швецова, Катерина Петрівна
2019Інжиніринг у ресторанному господарстві. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» (ступінь вищої освіти – магістр)Дуб, Володимир Васильович
2017Інжиніринг у ресторанному господарстві. Навч. посібник.Горєлков, Дмитро Вікторович; Дуб, Володимир Васильович; Терешкін, Олег Георгійович