Browsing by Author Дюкарева, Галина Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 54  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Аналіз якості цегли вітчизняних і російських виробників та виявлення можливості невірного кодування цегли згідно з УКТ ЗЕДДюкарева, Галина Іванівна; Акмен, Вікторія Олександрівна
2017Безвідходна технологія м'якого козиного сируДмитриков, Валерій Павлович; Лиходій, К.С.; Рижкова, Таїсія Миколаївна; Дюкарева, Галина Іванівна
2009Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламінуДюкарева, Галина Іванівна; Головко, Тетяна Миколаївна; Серік, Максим Леонідович
2009Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсіїДюкарева, Галина Іванівна; Головко, Тетяна Миколаївна; Серік, Максим Леонідович
2012Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатораДюкарева, Галина Іванівна; Гасанова, Анна Едуардівна
2009Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походженняПостнов, Геннадій Михайлович; Дюкарева, Галина Іванівна; Лазарев, О.В.
2013Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищенної біологіческої цінностіКорзун, Виталий Наумович; Дюкарева, Галина Іванівна; Гасанова, Анна Едуардівна
2014Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агаруДюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна
2010Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинівДюкарева, Галина Іванівна; Пак, Андрій Олегович; Білецька, Яна Олександрівна
2013Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошнаДюкарева, Галина Іванівна; Гасанова, Анна Едуардівна
2016Вплив конструктивних параметрів м’ясорубок на товарознавчі властивості січених м’ясних напівфабрикатів і виробів із нихДюкарева, Галина Іванівна; Дуб, Володимир Васильович; Дуб, Ангеліна Вікторівна
2013Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробівДюкарева, Галина Іванівна; Стьопін, Р.О.
2011Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіруДюкарева, Галина Іванівна; Білецька, Яна Олександрівна
2011Дослідження впливу споживчих переваг на формування асортименту зефіру в роздрібній мережіДюкарева, Галина Іванівна; Кривошеєва, Надія Михайлівна; Білецька, Яна Олександрівна
2010Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізуДюкарева, Галина Іванівна; Тихенко, Олександр Юрійович; Білецька, Яна Олександрівна
2010Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку ХарковаДюкарева, Галина Іванівна; Кошарновська, М.В.; Білецька, Яна Олександрівна
2009Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тістаДюкарева, Галина Іванівна; Акмен, Вікторія Олександрівна; Бєлякова, Ю.М.
2017Маркетингові дослідження розвитку кулінарного туризму в УкраїніБілецька, Яна Олександрівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Радченко, Людмила Олексіївна
2012Митні збори та тарифи. Метод. вказівки та індивідуальні завданняДюкарева, Галина Іванівна
2013Митні збори та тарифи. Опорний конспект лекційДюкарева, Галина Іванівна