Browsing by Author Карбівнича, Тетяна Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Безпека життєдіяльності та основи цивільного захисту. Методичні вказівкиКарбівнича, Тетяна Василівна; Михайлик, Володимир Іванович; Одарченко, Микола Семенович
2016Безпека життєдіяльності та основи цивільного захисту. Опорний конспект лекцій.Агафонова, Юлія Юріївна; Карбівнича, Тетяна Василівна; Михайлик, Володимир Іванович; Одарченко, Микола Семенович
2017Безпечність товарів. Методичні вказівки до лабораторних робітОдарченко, Микола Семенович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Андріюк, Емма Іванівна
2018Безпечність товарів. Методічни вказівкі та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентівОдарченко, Микола Семенович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Андріюк, Емма Іванівна
2018Безпечність товарів. Навчальні та контролюючі тестиКарбівнича, Тетяна Василівна; Одарченко, Микола Семенович
2010Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового бурякуПогожих, Микола Іванович; Одарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна
2011Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ямрОдарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Гасай, Євгенія Леонідівна
2015Методичні вказівки для виконання практичних робіт з дисципліни "Формування якості товарів" для студ. напр. підгот. 6.030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво" проф. спрям. "Управління безпечністю та якістю товарів"Одарченко, Микола Семенович; Карбівнича, Тетяна Василівна
2010Мікробіологічні показники напівфабрикату «Борщова заправка» в процесі виробництва та зберіганняКарбівнича, Тетяна Василівна; Коваленко, Валентина Олексіївна
28-Dec-2020Плівкове покриття для обробки плодів черешні перед зберіганнямДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Новікова, Віра Валеріївна; Бєляєва, Інна Михайлівна; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Карбівнича, Тетяна Василівна; Афанасьєва, Віта Анатоліївна
2013Порівняльна оцінка якості Напівфабрикатів борщової заправкиОдарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна
2014Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберіганняОдарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Михайлик, Володимир Іванович; Соколова, Євгенія Борисівна
12-Jun-2017Спосіб заморожування рибиОдарченко, Микола Семенович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Сподар, Катерина Вікторівна; Косухіна, Юлія Вікторівна
11-Apr-2016Спосіб отримання порошку з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяногоОдарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Сергієнко, Аліна Олександрівна
2019Торговельні мережі. Навчальний посібникОдарченко, Дмитро Миколайович; Сподар, Катерина Вікторівна; Карбівнича, Тетяна Василівна; Соколова, Євгенія Борисівна
2019Управління якістю товарів. Методичні вказівки та завдання для практичних занятьКарбівнича, Тетяна Василівна; Тихонченко, Руслан Сергійович; Татар, Лариса Василівна
2019Управління якістю товарів. Опорний конспект лекційОдарченко, Микола Семенович; Карбівнича, Тетяна Василівна
2016Формування якості товарів. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботиОдарченко, Микола Семенович; Карбівнича, Тетяна Василівна