Browsing by Author Карпенко, Зінаїда Павлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоївОдарченко, Микола Семенович; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Сергієнко, Аліна Олександрівна; Бобирєва, Анастасія Андріївна
2009Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберіганняСорокіна, Світлана Вікторівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна; М’ячиков, Олександр Васильович
2009Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначенняСорокіна, Світлана Вікторівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Полупан, Валентин Вадимович
2019Експертиза товарів. Навчальні та контролюючі тестиОдарченко, Дмитро Миколайович; Карпенко, Зінаїда Павлівна
2019Експертиза товарів. Пакет контрольних завдань для замірювання поточних і залишкових знань для студентів, що навчаються за спеціальністю 0.76 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній рівень магістерськийОдарченко, Дмитро Миколайович; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Лісніченко, Олена Олександрівна
2009Збагачення кисломолочних напоїв нетрадиційною сировиноюСорокіна, Світлана Вікторівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна
2020Зберігання харчових продуктів. Методичні вказівки для самостійного вивчення студентам денної та заочної форм здобуття освіти, що навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ступеню освіти бакалаврОдарченко, Андрій Миколайович; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Татар, Лариса Василівна
2017Зберігання харчових продуктів. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи для студентів, що навчаються за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"Одарченко, Дмитро Миколайович; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Татар, Лариса Василівна
2015Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіруОдарченко, Андрій Миколайович; Гасай, Євгенія Леонідівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна
2017Пакет контрольних завдань для заміру поточних і залишкових знань із дисципліни "Зберігання харчових продуктів" для студентів, що навчаються за спеціальністю 0.76 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"Одарченко, Дмитро Миколайович; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Резниченко, Григорий Иванович
2018Пакет контрольних завдань для замірювання поточних і залишкових знань із дисципліни «Товарознавство (харчові продукти)» для студентів, що навчаються за спеціальністю 0.76 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Одарченко, Дмитро Миколайович; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Татар, Лариса Василівна; Тренбач, Лідія Іванівна
12-Jun-2017Спосіб заморожування рибиОдарченко, Микола Семенович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Сподар, Катерина Вікторівна; Косухіна, Юлія Вікторівна
25-Dec-2012Спосіб одержання збагаченого молокаКарпенко, Зінаїда Павлівна; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Щепіна, Дар'я Юріївна
10-Jan-2013Спосіб одержання кефіру з домішкою овочевої сировини з гарбузаКарпенко, Зінаїда Павлівна; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Колос, Діна Сергіївна
11-Apr-2016Спосіб отримання порошку з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяногоОдарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Сергієнко, Аліна Олександрівна
2018Товарознавство (Харчові продукти). Навчальні та контролюючі тести для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Одарченко, Дмитро Миколайович; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Татар, Лариса Василівна
2016Товарознавство (Харчові продукти). Розділ "Молоко та молочні товари". Опорний конспект лекційКарпенко, Зінаїда Павлівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Сергієнко, Аліна Олександрівна
2015Фізичні методики для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження. МонографіяГасай, Євгенія Леонідівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Одарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Микола Семенович