Browsing by Author Колесник, Тетяна Леонідівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Biological value of boiled sausage with blood colouring agentКолесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна
2013Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкоюГоловко, Микола Павлович; Колесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна; Головко, Тетяна Миколаївна
2012Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувачГоловко, Микола Павлович; Колесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна
2010Вивчення характеристики стану води фаршевих м'ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальційКолесник, Аліна Олексіївна; Колесник, Тетяна Леонідівна
2012Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизиГоловко, Микола Павлович; М'ячиков, Олександр Васильович; Колесник, Тетяна Леонідівна
2011Вплив активності води на мікробіологічні показники м'ясних січених виробів, збагачених кальціємКолесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна
2010Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м'ясного фаршу зв'язувати водуКолесник, Аліна Олексіївна; Колесник, Тетяна Леонідівна; М'ячиков, Олександр Васильович
2011Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м'ясних січених виробівГоловко, Микола Павлович; Колесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна
2015Дослідження безпеки варених ковбас, що містять барвник із крові, за санітарно-бактеріологічними показникамиКолесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна
2009Дослідження впливу біоорганічного кальцію харчової кістки на функціонально-технологічні властивості м'яса в технології м'ясних січених виробівКолесник, Аліна Олексіївна; Колесник, Тетяна Леонідівна
2010Дослідження показників якості керамічних виробівКолесник, Тетяна Леонідівна; Іванова, Алла Анатоліївна
2010Дослідження показників якості поліетиленових пакетівКолесник, Тетяна Леонідівна; Іванова, Алла Анатоліївна; М'ячиков, Олександр Васильович
2010Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостейКолесник, Тетяна Леонідівна; М'ячиков, Олександр Васильович
2009Експертиза зубних паст, що реалізуються на ринку УкраїниІванова, Алла Анатоліївна; Колесник, Тетяна Леонідівна
2009Експертиза якості полімерних пляшок для харчових продуктів, що реалізуються на ринку УкраїниКолесник, Тетяна Леонідівна; Іванова, Алла Анатоліївна
2016Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів. Методичні вказівки до виконання курсової роботиЗахаренко, Віталій Олександрович; Колесник, Тетяна Леонідівна
2016Митна справа. Методичні вказівки для тестового контролю за допомогою ПЕОМКолесник, Тетяна Леонідівна
2016Митна справа. Методичні вказівки для тестового контролю за допомогою ПЕОМКолесник, Тетяна Леонідівна
2012Митне регулювання. Метод. вказ. для викон. практ. занять для студ. ден., заоч. та прискор. форми навч. фак. товарозн. і торгов. підпр-ваГоловко, Микола Павлович; Колесник, Тетяна Леонідівна
2013Митне регулювання. Метод. вказівки для комплексного контролю знань.Головко, Микола Павлович; Колесник, Тетяна Леонідівна; Акмен, Вікторія Олександрівна