Browsing by Author Малюк, Людмила Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 35  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі. Навчальний посібникВарипаєва, Людмила Миронівна; Малюк, Людмила Петрівна
2014Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних системМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна
2018Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування. Навчальний посібникТерешкін, Олег Георгійович; Малюк, Людмила Петрівна; Давидова, Оксана Юріївна; Полстяна, Надія Володимирівна; Федак, Вікторія Ігорівна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2013Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировиниМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна
2016Збірник тестів для підготовки до атестаційного екзамену для студентів освітнього ступеня "магістр" зі спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля і біржова діяльність"Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Малюк, Людмила Петрівна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2014Логістичні системи в готельному та ресторанному бізнесі. Методичні рекомендаціїМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна
2013Методика проведення аналізу ABC-ХYZ в управлінні матеріальними запасами. Методичні вказівкиМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна
2019Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. МонографіяМалюк, Людмила Петрівна; Терешкін, Олег Георгійович; Давидова, Оксана Юріївна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Балацька, Наталія Юріївна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Варипаєва, Людмила Миронівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Федак, Вікторія Ігорівна
2012Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління. Методичні вказівки.Малюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2012Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства. ПрактикумМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2011Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина. ПрактикумМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Усіна, Алла Іванівна
2009Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консервантуМалюк, Людмила Петрівна; Зіолковська, Анна Віталіївна
2015Організація в галузі. Методичні вказівкиМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2015Організація захисту прав споживачів. Методичні вказівкиМалюк, Людмила Петрівна; Федак, Вікторія Ігорівна
2017Організація оперативного планування виробництва в закладах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїДавидова, Оксана Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2018Організація ресторанного господарства. Конспекти лекцій (частина 2) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалаврМалюк, Людмила Петрівна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2019Організація ресторанного господарства. Конспекти лекцій (частина 3) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалаврМалюк, Людмила Петрівна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2011Організація роботи доготівельних цехів закладів ресторанного господарства. Методичні вказівкиМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Усіна, Алла Іванівна
2013Організація та виконання дипломного проекту. Методичні рекомендаціїМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2015Організація та виконання курсового проекту. Методичні рекомендаціїМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна