Browsing by Author Маренкова, Тетяна Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
10-Mar-2015Cпосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Шильман, Лев Залманович; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Бірка, Андріана; Петрівна, Наталія Іванівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Обозна, Маргарита Василівна
2020Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатинуПерцевой, Микола Федорович; Самілик, Марина Михайлівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Бідюк, Дмитро Олегович
2020Особливості технології нового батончика шоколадногоБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна
10-Mar-2015Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Обозна, Маргарита Василівна; Петрівна, Наталія Іванівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Бірка, Андріана; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Микола Федорович
10-Mar-2015Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Бірка, Андріана; Петрівна, Наталія Іванівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
10-Jan-2020Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Шильман, Лев Залманович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
10-Jan-2020Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Шильман, Лев Залманович; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Дроменко, Олена Борисівна; Маренкова, Тетяна Іванівна
10-Jan-2020Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Симакова, Інна Володимирівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна
10-Jan-2020Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевой, Федір Всеволодович; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Шильман, Лев Залманович
2018Харчові технології. Практичний курс. Навчальний посібникПерцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Белла Борисівна; Черемська, Т.В.; Журавльов, Сергій Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Федак, Наталія Василівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Болгова, Н.В.