Browsing by Author Мельник, Оксана Юріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2020Особливості технології нового батончика шоколадногоБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна
10-Jan-2020Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Пасько, Ольга Володимирівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Мельник, Оксана Юріївна
10-Jan-2020Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Симакова, Інна Володимирівна
10-Jan-2020Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Мельник, Оксана Юріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Симакова, Інна Володимирівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна