Browsing by Author Непочатих, Тетяна Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниціБачинська, Я.О.; Непочатих, Тетяна Анатоліївна
2011Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберіганняХацкевич, Юрій Миколайович; Непочатих, Тетяна Анатоліївна; Іванченко, О.С.
2012Методика викладання. Метод. вказ. щодо виконня практ. занять з дисц. для студ. денного відділ. товарознавчого факультету.Головко, Микола Павлович; Непочатих, Тетяна Анатоліївна
2019Мікотоксини в рослинній сировиніДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Летута, Тетяна Миколаївна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна; Щербакова, Інна Сергіївна
2011Об'єктивна оцінка можливості підвищення бар'єрних властивостей натуральних ковбасних оболонокШубіна, Лідія Юріївна; Доманова, Олена Володимирівна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна
2015Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини. Навчальний посібникДубініна, Антоніна Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна
2012Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделюванняБачинська, Я.О.; Непочатих, Тетяна Анатоліївна
2005Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберіганняНепочатих, Тетяна Анатоліївна