Browsing by Author Одарченко, Андрій Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 40  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Біржова діяльність. Методичні вказівки та завдання для практичних занятьОдарченко, Андрій Миколайович; Сподар, Катерина Вікторівна; Лісніченко, Олена Олександрівна
2017Біржова діяльність. Опорний конспект лекційЛісніченко, Олена Олександрівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Сподар, Катерина Вікторівна
2011Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервівОдарченко, Андрій Миколайович; Сесь, Анатолій Михайлович; Гасай, Євгенія Леонідівна
2017Влияние технологических режимов и приемов на качество пищевых продуктов и сырья при замораживании и холодильном хранении. МонографияОдарченко, Андрей Николаевич; Одарченко, Дмитрий Николаевич; Одарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Дмитро Миколайович
2003Вплив мікробного полісахариду ”ксантан” на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому станіОдарченко, Андрій Миколайович
2010Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового бурякуПогожих, Микола Іванович; Одарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна
2011Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберіганняОдарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Бабіч, Аліна Олександрівна; Сюсель, Олена Олександрівна
2009Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіруЄфремов, Юрій Іванович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Андрій Миколайович; Карев, М.О.
2011Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ямрОдарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Гасай, Євгенія Леонідівна
2010Досліджено вплив дії низьких температур на дріжджове тісто з додаванням картоплі, підданої різним режимам попередньої підготовки.Одарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Балим, В.Ю.; Буток, О.С.
2015Заморожені тістові напівфабрикати з додаванням рослинної сировини. МонографіяОдарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Сергієнко, Аліна Олександрівна; Черкашина, Вікторія Юріївна
2020Зберігання харчових продуктів. Методичні вказівки для самостійного вивчення студентам денної та заочної форм здобуття освіти, що навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ступеню освіти бакалаврОдарченко, Андрій Миколайович; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Татар, Лариса Василівна
2012Колориметричний аналіз компонентів борщової заправкиОдарченко, Андрій Миколайович
2018Методичні вказівки для виконання дипломних магістерських робітОдарченко, Микола Семенович; Одарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна
2014Методичні вказівки для виконання дипломних робіт для студентів спеціальності 7.03051004 "Управління безпечністю та якістю товарів"Одарченко, Микола Семенович; Одарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна
2011Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберіганняПогожих, Микола Іванович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Андрій Миколайович; Черкашина, Вікторія Юріївна
2009Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайнаОдарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Андрій Миколайович; Сесь, Анатолій Михайлович; Піддубний, Василь Вікторович
2010Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожуванняЧеревко, Олександр Іванович; Одарченко, Андрій Миколайович
2015Новий вид спреду підвищеної біологічної цінностіОдарченко, Андрій Миколайович; М’ячиков, Олександр Васильович; Гасай, Євгенія Леонідівна; Албатова, Яна Юріївна
2017Основи охорони праці. ПідручникОдарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Степанов, Володимир Іванович ; Черненко, Яна Миколаївна